Samenwerking

Heutink bestaat meer dan 100 jaar en heeft als grootste onderwijspartner in Nederland nauwelijks nog introductie nodig. Het is goed om te weten dat alle Heutink adviseurs op de hoogte zijn van de mogelijkheden op het gebied van STEAM. Vraag hier gerust naar bij jullie eigen adviseur.

Hier vind je alles over STEAM by Heutink 

STEAM

Op 27 mei hebben Lieke Noeverman van Heutink en Thijs van der Kaaij van Steamlabs samen een webinar gegeven over STEAM. Deze webinar was bedoeld als een eerste kennismaking.

Wil je deze webinar terugkijken? Dat kan. Vraag de terugkijklink aan!

STEAM events

Om alle leerkrachten, docenten, coördinatoren en andere belangstellenden te inspireren om met STEAM aan de slag te gaan, heeft Heutink een reeks STEAM events georganiseerd door heel Nederland. Tijdens deze events hebben we bezoekers zelf laten ervaren hoe het is om aan de slag te gaan met Challenges. Denken, Doen, Delen in een snelkookpan. De resultaten waren indrukwekkend!

Heutink

De visie van Heutink en de visie van Steamlabs komen erg overeen: écht onderzoeken en écht ontwerpen begint bij een échte vraag. Daarnaast vinden we allebei dat het leerproces het uitgangspunt van STEAM moet zijn.

Daarom hebben we het afgelopen jaar nauw met elkaar samengewerkt. Dat heeft geleid tot de realisatie van meerdere Makerspaces. Daarnaast hebben we gezamenlijk de STEAM challengekaarten ontwikkeld en diverse STEAM events in het land georganiseerd. Tot slot hebben we samen een webinar over STEAM gegeven.

Door deze samenwerking benutten we elkaars talenten en maken we Nederland enthousiast voor STEAM.

STEAM challengekaarten Heutink

Portfolio