The LEGO® Learning System

Een korte uitleg over de nieuwe LEGO® sets voor STEAM onderwijs: LEGO® SPIKE™ Prime voor leerlingen vanaf een jaar of tien en en SPIKE™ Essential de opvolger van LEGO® WeDo 2.0 voor leerlingen vanaf een jaar of zes. De film is bedoeld als eerste kennismaking en zet de LEGO® sets in perspectief. LEGO® BricQ Motion wordt kort benoemd.

Webinar LEGO® SPIKE™ Prime

Op Woensdag 17 juni 2020 hebben Bert van de Werfhorst  van Heutink en ik een samen een Webinar verzorgd.  STEAM in combinatie met een kennismaking met de set van LEGO® SPIKE™ Prime. We hebben gelachen in de studio van Skillstown Eindhoven. Samen presenteren en LEGO uitpakken met een Coronawandje ertussen. We hebben er een afwisselende presentatie van gemaakt, met een korte inleiding over STEAM, filmpjes en voorbeelden uit de praktijk en veel aandacht voor de mogelijkheden van LEGO Spike Prime.

Voorafgaand aan ons webinar kwamen onze STEAM-challenges aan bod in de presentatie van Mitchell Jacobs over Groow en in de presentatie van Josha  ten Velde van Basicly.

Webinar(s) terugkijken? Klik op de terugkijklink:  https://vimeo.com/426355942/213ad750ac

[ultimate_google_trends]